ОКОЛ

В Медиите

OKOL LAKE PARK

Концепция

OKOL Lake Park има амбицията да провокира общоприетите правила и да предложи балансиран проект с цялостна хармонична среда

В проекта има вложени много персонално отношение и много емоционална стойност. Зад него стои идеята да направим нещо различно и значимо, да бъдем взискателни и честни към себе си и средата, в която живеем – тя да бъде жива и отворена – хората да се познават, да общуват със съседите си, с природата и с местната общност.

OKOL Lake Park доказва, че проект на толкова високо ниво може да се случи и в България и да е създаден от българи – по-далеч от града, от мръсния въздух и шума, но близо до усещането за истинска свобода.

СПИРАЩИ ДЪХА ГЛЕДКИ

Идеалната локация

Невероятният простор, чистият въздух и завладяващите панорами са най-отличителните черти на локацията на Okol Lake Park. Комплексът е разположен в района на яз. Искър, в източните дялове на Плана планина, на надморска височина от около 1000 м. Проектиран върху обширно плато, Okol Lake Park предлага живописни гледки към язовира и към планините Рила, Плана и Витоша.

Микроклиматът на района се отличава с прохладно лято, мека зима, голям брой слънчеви дни и липса на силни ветрове. Локацията на проекта е подбрана много внимателно и прецизно, отчитайки изключителните природни дадености на района и удобният целогодишен достъп от столицата и курорта Боровец. Okol Lake Park се намира в землището на с. Горни Окол, на около 35 км от София и 25 км от Боровец.

РАБОТА И ЗАБАВЛЕНИЕ В ЕДНО

хотел PULLMAN  

Един от ключовите елементи в рамките на OKOL Lake Park ще бъде петзвездният хотел Pullman, който ще бъде управляван от Accor – световен лидер в хотелиерската индустрия и най-големият хотелски оператор в Европа.

Pullman е един от премиум брандовете на Accor и хотелите с тази марка са място за глобалния номад, следващ своя ритъм и стил. Pullman Okol Golf Resort & Spa ще разполага със 149 ключа и 40 брандирани къщи Pullman Living. Благодарение на иновативната фитнес концепция на хотела, луксозния СПА център и изключителните ресторанти, гостите ще могат да се отдадат на активна почивка с обслужване на световно ниво.

Разширената конферентна програма ще предлага персонализирани технологични решения за бизнеса.

МАГИЯТА НА ГОЛФА

ГОЛФ ИГРИЩЕ & АКАДЕМИЯ

Разположено на 1 000 метра надморска височина, върху площ от 650 дка, голф игрището на OKOL Lake Park ще представлява уникално по рода си спортно съоръжение, което ще се отличава с изключителни гледки към яз. Искър, Рила и ски пистите на Боровец.

Със своята дължина от 7 000 ярда, пар 72, и прилежащ Club House, голф игрището на OKOL Lake Park има амбицията да се превърне в средище както на професионални играчи, така и на любители.

Всеки желаещ да подобри играта си или да се докосне за първи път до магията на голфа, ще може да се възползва от груповите занимания и индивидуалните уроци в Голф академията на OKOL Lake Park.

Игрището ще бъде първото устойчиво голф игрище в България и ще бъде сертифицирано от Golf Environmental Organization (GEO). При проектирането на игрището професионалистите от European Golf Design (EGD), с главен проектант Robin Hiseman, взеха под внимание максималното запазване на съществуващата природна среда, скалните формации и естествените хабитати.

ОТНОШЕНИЕ КЪМ СВОБОДНОТО ВРЕМЕ

ЖИВОТЪТ ТУК

OKOL Lake Park e пространство за активен живот и почивка, което дава различен прочит на съвременното градско ежедневие. В него човек ще има свободата да изгради дом в близост до природата, без да се лишава от удобствата на съвременния свят.

В основата на живота в OKOL Lake Park е свободата да избираш. Независимо дали искаш да прекарваш свободното си време сред природата, да се съсредоточиш върху работата си или просто да обърнеш внимание на себе си и семейството си, OKOL Lake Park е мястото.

Осъзнавайки нуждите и динамичното ежедневие на съвременния човек и неговото семейство, OKOL Lake Park ще разполага и с училище, детска градина, офисна зона и допълнителни пространства, предназначени за спорт, отдих и забавления.

Всички жилища и къщи са обгърнати в зеленина и са проектирани с идеята обитателите им да се наслаждават на красиви панорамни гледки както към яз. Искър, така и към Рила.

НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Типове имоти

Галерия