ПОСЛЕДНИ

Новини

Щастливи сме да обявим Десислава Савова за Клъстър Мениджър Привличане на таланти на хотелите ни Pullman OKOL Golf Resort & Spa и Novotel Sofia

Десислава e ценен актив за нашия екип, демонстрирайки изключително лидерство, ...

Развълнувани сме да обявим Велизар Димитров за Клъстър Директор Финанси на хотелите ни Pullman OKOL Golf Resort & Spa и Novotel Sofia

Велизар работи в Новотел София повече от 12 години с доказани силни професионални, ...

Щастливи сме да обявим Деян Желязков за Клъстър Директор продажби и маркетинг на хотелите ни Pullman OKOL Golf Resort & Spa и Novotel Sofia

На досегашната си позиция в Новотел София Деян се доказа като изключителен ...

Добре дошъл на Стоян Донев, суперинтендант в ОКОЛ Голф Клуб

Бихме искали да кажем добре дошъл в екипа на Стоян Донев, който заема позицията ...

Добре дошъл на новия мениджър на ОКОЛ Голф Клуб – Михаил Кръстев

Михаил има изключително богата практика в областта на мениджмънта на едни от ...

ОКОЛ

В Медиите

Golf Escapes – твоята следваща голф дестинация

Прочетете цялата статия тук. [...] ...

Новите голф игрища през 2024, управлявани от IMG

Прочетете цялата статия тук. [...] ...

OKOL Lake Park и Reynaers Aluminium променят живота в планината

Прочетете цялата статия тук. [...] ...

ОКОЛ ЛЕЙК ПАРК – ПЪРВИ ЛИЧНИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ!

Прочетете цялата статия тук. [...] ...

MD Magazine: OKOL Lake Park – домът във всеки един ден от седмицата

Прочетете цялата статия тук. [...] ...

OKOL LAKE PARK

Концепция

OKOL Lake Park има амбицията да провокира общоприетите правила и да предложи балансиран проект с цялостна хармонична среда

В проекта има вложени много персонално отношение и много емоционална стойност. Зад него стои идеята да направим нещо различно и значимо, да бъдем взискателни и честни към себе си и средата, в която живеем – тя да бъде жива и отворена – хората да се познават, да общуват със съседите си, с природата и с местната общност.

OKOL Lake Park доказва, че проект на толкова високо ниво може да се случи и в България и да е създаден от българи – по-далеч от града, от мръсния въздух и шума, но близо до усещането за истинска свобода.

СПИРАЩИ ДЪХА ГЛЕДКИ

Идеалната локация

Невероятният простор, чистият въздух и завладяващите панорами са най-отличителните черти на локацията на Okol Lake Park. Комплексът е разположен в района на яз. Искър, в източните дялове на Плана планина, на надморска височина от около 1000 м. Проектиран върху обширно плато, Okol Lake Park предлага живописни гледки към язовира и към планините Рила, Плана и Витоша.

Микроклиматът на района се отличава с прохладно лято, мека зима, голям брой слънчеви дни и липса на силни ветрове. Локацията на проекта е подбрана много внимателно и прецизно, отчитайки изключителните природни дадености на района и удобният целогодишен достъп от столицата и курорта Боровец. Okol Lake Park се намира в землището на с. Горни Окол, на около 35 км от София и 25 км от Боровец.

РАБОТА И ЗАБАВЛЕНИЕ В ЕДНО

PULLMAN OKOL Golf Resort & Spa  

Един от ключовите елементи в рамките на OKOL Lake Park e петзвездният хотел Pullman, управляван от Accor – световен лидер в хотелиерската индустрия и най-големият хотелскиоператор в Европа.

Pullman е един от най-успешните премиум брандовете на Accor, ориентиран към изграждането на ново поколение космополитни хотели, балансиращи достигането на професионални върхове с личното развитие и благополучие.

Pullman Okol Golf Resort & Spa ще разполага със 149 ключа и 40 брандирани вили Pullman, множество ресторанти и барове, Конферентен център с основна зала за 500 човека и Луксозен Rooftop СПА и Уелнес Център.

Сградата е категорично позиционирана в най-високата част на проекта и от нея се разкриват най-впечатляващите гледки към яз. Искър, Рила, Витоша и Стара планина.

МАГИЯТА НА ГОЛФА

ГОЛФ ИГРИЩЕ & АКАДЕМИЯ

Разположено на 1 000 метра надморска височина, върху площ от 650 дка, голф игрището на OKOL Lake Park ще представлява уникално по рода си спортно
съоръжение, което cе отличава с изключителни гледки към яз. Искър, Рила и ски пистите на Боровец.

Със своята дължина от 7 000 ярда, пар 72, и прилежащ Club House, голф игрището на OKOL Lake Park има амбицията да се превърне в средище както на професионални играчи, така и на любители.

Шампионатното игрище, проектирано от European Golf Design (EGD), с главен проектант Robin Hiseman може да бъде домакин на големи международни турнири и събития. Дизайнът му максимално запазва съществуващата природна среда, скалните формации и естествените хабитати.

Голф игрището, Клуб Хаусът и Голф академията се управляват от International Management Group (IMG).

ОТНОШЕНИЕ КЪМ СВОБОДНОТО ВРЕМЕ

ЖИВОТЪТ ТУК

OKOL Lake Park e пространство за активен живот и почивка, което дава различен прочит на съвременното градско ежедневие. В него човек ще има свободата да изгради дом в близост до природата, без да се лишава от удобствата на съвременния свят.

В основата на живота в OKOL Lake Park е свободата да избираш. Независимо дали искаш да прекарваш свободното си време сред природата, да се съсредоточиш върху работата си или просто да обърнеш внимание на себе си и семейството си, OKOL Lake Park е мястото.

Осъзнавайки нуждите и динамичното ежедневие на съвременния човек и неговото семейство, OKOL Lake Park ще разполага и с училище, детска градина, офисна зона и допълнителни пространства, предназначени за спорт, отдих и забавления.

Всички жилища и къщи са обгърнати в зеленина и са проектирани с идеята обитателите им да се наслаждават на красиви панорамни гледки както към яз. Искър, така и към Рила.

НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Типове имоти

Галерия