0887 68 65 65 | info@okollakepark.bg

| |

През февуари 2020г. стартират предварителните продажби на имотите в OKOL Lake Park. Така проектът навлиза в нов етап

Вълнението на всички в екипа е голямо, тъй като концепцията за продажбите на имотите в OKOL Lake Park е иновативна за пазара на недвижими имоти в България. Те се предлагат в пакетна сделка (включваща парцела, проектиране и строителство) и напълно завършени и обзаведени. Обичайното желание на инвеститорите бързо да реализират парцелите (предлагайки ги без ангажимент за начало на строителство) или имотите (завършени по БДС) не е в синхрон с цялостната концепция на ОКОЛ.

Градоустройствените показатели, архитектурната и строителната концепция са предпоставка за създаване на хармонична среда, в която обаче всеки има достатъчно широк избор, за да създаде своята уникална къща.

Изключването на мокри процеси позволява строителството на бъде много по-качествено, модерно и устойчиво и всеки имот да бъде с 10 години пълна гаранция на всички строително-монтажни работи, обзавеждане и оборудване.

Проектирането на всяка къща е абсолютно индивидуално и представлява бутикова услуга, в която всеки клиент е главен герой.