0887 68 65 65 | info@okollakepark.bg

| |

Добре дошла на Николина Куртева – Директор продажби Pullman Okol Golf Resort & SPA

Николина ще допринесе с дългогодишния си опит в хотелиерския бизнес на различни оперативни и търговски позиции. Страстта, която влага в обслужването на клиентите и в професионалното си развитие, владеенето на английски, френски, руски и немски език, всичко това е спомогнало за напредъка в кариерата й, издигайки я от рецепционист до асистент директор продажби в Hyatt Regency Pravets Resort, преди да поемете вълнуващото предизвикателство на Директор Продажби в Pullman Okol Golf Resort & Spa.
Николина има магистърска степен по Международен туризъм от Икономическия университет във Варна и започва работа по специалността още докато следва там.
Стабилното образование, съчетано с амбицията да учи и да се развива, позволяват на Николина да напредва непрестанно и да поема нови позиции и отговорности, докато работи първо с Hilton, а по-късно играе важна роля в утвърждаването на Pravets Resort Golf & Spa сред лидерите в хотелиерството в България.
Ние сме развълнувани, че Николина се присъедини към нашия екип и невероятния проект Okol Lake Park и ѝ пожелаваме успех в професионалните начинания с Pullman Okol Golf Resort & Spa.