ХОТЕЛ

Pullman OKOL Golf Resort & Spa  

Един от ключовите елементи в рамките на OKOL Lake Park ще бъде петзвездния Pullman Okol Golf Resort & Spa, който ще бъде управляван от Accor – световен лидер в хотелиерската индустрия и най-големият хотелски оператор в Европа.

Pullman е един от премиум брандовете на Accor и хотелите с тази марка са място за глобалния номад, следващ своя ритъм и стил. Pullman Okol Golf Resort & Spa ще разполага със 149 ключа и 40 брандирани къщи Pullman Living. Благодарение на иновативната фитнес концепция на хотела, луксозния СПА център и изключителни ресторанти, гостите ще могат да се отдадат на активна почивка с обслужване на световно ниво.

Разширената конферентна програма ще предлага персонализирани технологични решения за бизнеса.

Като един от най-успешните брандове на Accor, Pullman е ориентиран към изграждането на ново поколение космополитни хотели, балансиращи достигането на професионални върхове с личното развитие и благополучие.

В синхрон с утвърдената визия на бранда, Pullman Okol Golf Resort & Spa ще се отличава като съвременен, международен, висококатегориен и ексклузивен хотел.

5* хотел Pullman

149 ключа

Управляван от Accor

Брандирани къщи

40 броя

Брандирани къщи Pullman Living с две и три спални

5* звезди

5 *****

Петзвездно изживяване на под 1 час от София
Голф | Бизнес | СПА център

Ресторанти

550 кв. м

Ресторанти – F&B на световно ниво, вдъхновено от местната кухня

Бизнес среда на световно ниво

1 900 кв. м

Конферентен център с максимален капацитет от 500 човека

Преживяване за всички сетива

4 900 кв. м

Луксозен roof-top СПА-център

ОПЕРАТОР

Accor

Accor – най-големият хотелски оператор в Европа и водеща световна група, оператор на петзвездния Pullman Хотел и Pullman Living брандирани жилища

Accor управлява повече от 4 900 хотела от 39 бранда в 110 страни, в които работят 280 000 човека.

Групата има изключително портфолио хотели от различен клас, включително луксозните брандове Raffles, Sofitel Legend, Fairmont, SO Sofitel, Sofitel, onefinestay, Rixos, MGallery by Sofitel, Pullman, Swissôtel и 25hours Hotels; midscale брандовете Novotel, Mercure, Mama Shelter и Adagio; икономичните – JO&JOE, ibis, ibis Styles, ibis budget и регионалните брандове Grand Mercure, The Sebel и hotelF1.

Партньорството между Маркан Холдинг и Accor датира от 2010 г., когато се подписва първото споразумение за Novotel София, който се управлява от Accor, съгласно Management Agreement.

Галерия

ПРЕЖИВЯВАНЕ ЗА ВСИЧКИ СЕТИВА

СПА ЦЕНТЪР

СПА центърът към хотела ще бъде разположен на последните два етажа и ще предлага невероятни условия за релакс, съчетани с изключителни гледки към язовир „Искър“. СПА центърът ще разполага с богат набор от най-модерните съоръжения, релакс зони и спа процедури.

Външен инфинити басейн

Вътрешен басейн

Детски басейн

Термо зона

Релакс зона

Козметичен център

Фитнес

Витаминен бар

БИЗНЕС СРЕДА НА СВЕТОВНО НИВО

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ 24/7 УСЛУГИ

Конферентният център на хотела Pullman Okol Golf Resort & Spa ще бъде уникално по рода си мултифункционално съоръжение с площ около  2 000 кв.м. и капацитет до 500 човека.

Със своите гъвкави 24/7 услуги, хотелът ще предлага персонализирани решения за широка гама от бизнес и корпоративни събития, включително конференции, презентации, промоционални събития, семинари, обучения, гала вечери и изложения.

Залите ще бъдат мултифункционални с възможност за разделяне на по-малки части, с високи тавани и последно поколение оборудване.

PULLMAN LIVING

БРАНДИРАНИ КЪЩИ

Брандираните къщи Pullman Living са лайфстайл продукт и са проектирани според стандартите за петзвездно качество на Pullman. Те се управляват, обслужват и поддържат като част от разположения в непосредствена близост хотел Pullman Okol Golf Resort & Spa.

Посетителите на брандираните къщи Pullman Living използват ексклузивен пакет удобства и услуги в петзвездния Pullman.

Брандираните къщи се предлагат в 4 разновидности, с две и три спални и площ от 170 и 190 кв.м.