НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Типове имоти

Жилищна група

ПАРЦЕЛИ С ГЛЕДКА КЪМ ЕЗЕРОТО

В зона „Изток“ на OKOL Lake Park, на премиум локация с изключителни панорами към язовир Искър, се предлага възможност за закупуване и окрупняване на парцели и проектиране на къща по индивидуален проект.

Къщите по индивидуален проект се проектират ексклузивно от водещите архитекти и интериорни дизайнери на OKOL Lake Park според индивидуалното задание на всеки клиент.

Къщите се изграждат съобразно цялостната архитектурна концепция на комплекса и в рамките на градоустройствените показатели на зоната.

Жилищна група Център

СТУДИА И ЛОФТОВЕ

Разположени около централната част на голф игрището, с гледка към дупки 15 и 16, студиата и лофтовете са еднопространствени жилищни единици за усамотение, работа и творчество – кътче спокойствие, което може да приеме измеренията на романтичен уикенд, бягство от града или спортна активност сред природата.

Студиата се предлагат в 4 разновидности, с площ между 60 и 90 кв.м.
Лофтовете се предлагат в 2 разновидности, с площ между 125 и 145 кв.м.

Жилищна група Юг

РЕДОВИ КЪЩИ

Редовите къщи са разположени в южната част на голф игрището с гледка към дупка 14. Представляват двуетажни семейни къщи с оптимизирани функционални разпределения. Всяка къща има преден двор с цветя и заден двор, който прелива в рафа на голф игрището.

Великолепната екстериорна среда е съчетана с модерен минималистичен интериорен дизайн, предлагащи нови стандарти в дълготрайната експлоатация и поддръжката. За всяка редова къща са предвидени по две паркоместа.

Къщите се предлагат в 4 разновидности – с две, три и четири спални и с площ между 125 и 210 кв.м.

Жилищна група Север

САМОСТОЯТЕЛНИ КЪЩИ

Разположени в северната част на голф игрището, с гледка към дупка 5, самостоятелните къщи в OKOL Lake Park се отличават с модерен дизайн и функционална архитектура, която се фокусира върху жизненото пространство и свободата на активния човек.

Самостоятелните къщи са ексклузивни имоти с разширена функционална програма и премиум клас оборудване и обзавеждане. Всяка от тях е съчетание от минималистичен интериорен дизайн и великолепна екстериорна среда, която прелива в градина, свързващата се с рафа на голф игрището.

Kъщите се предлагат в 3 разновидности – едноетажни, двуетажни и триетажни, с площ между 250 и 500 кв.м.

Хотел

PULLMAN LIVING БРАНДИРАНИ КЪЩИ

Брандираните къщи Pullman Living са лайфстайл продукт с инвестиционен елемент и са проектирани според стандартите за петзвездно качество на Pullman. Те се управляват, обслужват и поддържат като част от разположения в непосредствена близост хотел Pullman Okol Golf Resort & Spa.

Този тип имот осигурява допълнителна доходност на собствениците си посредством включването на жилищата в рентал програмата и глобалната резервационна платформа на AccorHotels.

Собствениците на брандираните къщи Pullman Living ползват ексклузивен пакет съоръжения, удобства и услуги в петзвездния Pullman, както и редица допълнителни привилегии като статут AccorHotels Privileged Partners, валиден в мрежата от над 4 900 хотела по света.

Брандираните къщи се предлагат в 4 разновидности, с две и три спални и площ между 170 и 190 кв.м.