НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Типове имоти

Самостоятелни къщи

САМОСТОЯТЕЛНИ КЪЩИ ПО ИНДИВИДУАЛЕН ПРОЕКТ С ГЛЕДКА КЪМ ЕЗЕРОТО

В зона „Изток“ на OKOL Lake Park, на премиум локация с изключителни панорами към язовир Искър и Рила, се предлага възможност за закупуване на парцел (самостоятелно УПИ), проектиране и строителство на къща по индивидуален проект.

Позиционирането и подходите към къщите са спрямо най-добрите панорами и изложения, а денивелацията на терена и градоустройствената композиция минимизират скриването на гледката към язовир Искър.

Всяка къща се проектира ексклузивно от водещите архитекти и интериорни дизайнери на OKOL Lake Park според индивидуалното задание на всеки клиент.

Парцелите не се предлагат за самостоятелно закупуване и са обвързани с възлагане на проектиране и строителство.

САМОСТОЯТЕЛНИ КЪЩИ ПО ИНДИВИДУАЛЕН ПРОЕКТ НА ГОЛФ ИГРИЩЕТО

В зона „Север“ на OKOL Lake Park, на премиум локация на голф игрището с изключителни панорами към Рила, се предлага възможност за закупуване на парцел (реално обособена част от УПИ), проектиране и строителство на къща по индивидуален проект.

Позиционирането и подходите към къщите са спрямо най-добрите панорами и изложения. Къщите са разположени шахматно, като всички къщи от страна на голф игрището са на един етаж, а тези от страната на пътя са на два етажат.

Всяка къща се проектира ексклузивно от водещите архитекти и интериорни дизайнери на OKOL Lake Park според индивидуалното задание на всеки клиент.

Реално обособените дворни места в парцелите не се предлагат за самостоятелно закупуване и са обвързани с възлагане на проектиране и строителство..

САМОСТОЯТЕЛНИ КЪЩИ ТИП B

Къщите B са лимитирана серия къщи в самостоятелни парцели, разположени в южната част на голф игрището в OKOL Lake Park. Ситуирани са в непосредствена близост до центъра на комплекса, с чудесна панорама към Рила и южно изложение.

Позиционирането и подходите към къщите са спрямо най-добрите панорами и изложения.

Къщите се предлагат в пакетна цена, заедно с парцела, в който са разположени. Цената е крайна и не зависи от големината на парцела.

РЕДОВИ КЪЩИ

Редовите къщи са разположени в южната част на голф игрището с гледка към дупка 14. Представляват двуетажни семейни къщи с оптимизирани функционални разпределения. Всяка къща има преден двор с цветя и заден двор, който прелива в рафа на голф игрището.

Великолепната екстериорна среда е съчетана с модерен минималистичен интериорен дизайн, предлагащи нови стандарти в дълготрайната експлоатация и поддръжката. За всяка редова къща са предвидени по две паркоместа.

СТУДИА И ЛОФТОВЕ

Разположени около централната част на голф игрището, с гледка към дупки 15 и 16, студиата и лофтовете са еднопространствени жилищни единици за усамотение, работа и творчество – кътче спокойствие, което може да приеме измеренията на романтичен уикенд, бягство от града или спортна активност сред природата.

Студиата се предлагат в 4 разновидности, с площ между 60 и 90 кв.м.
Лофтовете се предлагат в 2 разновидности, с площ между 125 и 145 кв.м.