РАБОТИ ПРИ НАС

Кариери

„Маркан Холдинг“ АД е българско холдингово дружество. Основните му инвестиции са в областта на строителството, недвижимите имоти и хотелиерството. Собственост на компанията са Хотел Новотел София, престижното интернационално училище Американо-английска академия и редица други участия в около 20 дъщерни дружества. Ключово звено в структурите на холдинга е основаната през 1993 г. „Маркан“ ЕООД – един от лидерите в строителния бранш у нас.
Голф ОКОЛ ЕАД е част от групата на Маркан Холдинг АД и е създадена през 2014 г. Компанията е със специално предназначение – проектово развитие и изграждане на най-голямата в България Golf & Residential общност – OKOL Lake Park.
OKOL Lake Park е дългосрочен проект (10-15 години), който обхваща площ от 3000 дка и е място за активен живот и почивка.

Проектът обединява в себе си Международно шампионатно голф игрище, 5* Pullman OKOL Golf Resort & SPA Hotel, център с всички необходими удобства за целогодишно обитаване, жилищни зони (около 650 самостоятелни къщи) с ваканционни имоти и семейни жилища по индивидуален проект.

Ако желаете да бъдете част от най-вълнуващия проект в България, да растете, да се развивате и да се присъедините към екипа, създаден изцяло за изграждането на OKOL Lake Park, изпратете Вашата автобиография с актуална снимка.

OKOL LAKE PARK
РАЗШИРЯВА СВОЯ ЕКИП И ТЪРСИ

Архитект - Инженер фаза изпълнение

ЗАДЪЛЖЕНИЯ:

Изготвяне и проследяване на графици за проектиране и строителство;

Изготвяне на монтажни схеми, листове с материали, технологичен ред за монтаж;

Структуриране последователността на изпълнение на отделните довършителни работи;

Непрестанна координация с експертния персонал и ръководителя на проекта;

Непрестанно информиране за хода на СМР.

ИЗИСКВАНИЯ:

Висше образование в сферата на строителството – направления Строителство на сгради и съоръжения и Архитектура;

Опит на подобна позиция поне една година;

Опит при изготвянето, обработката и подаването на документация (предимство);

Опит при изграждането и изпълнението на строителни обекти (предимство);

Компютърна грамотност REVIT, AutoCAD и MS Office;

Шофьорска книжка.

ПРЕДЛАГАМЕ:

Допълнителни социални стимули – Финансов бонус за раждане на дете, бонус “Препоръчан служител”, карта Multisport, безплатен паркинг и годишни медицински прегледи;

Постоянен трудов договор;

Осигуровки на реална заплата.

Локация:

Офисът ни се намира в гр. София, обектът OKOL Lake Park е разположен в землището на с. Горни Окол, в района на яз.Искър, община Самоков.

Ако желаете да бъдете част от най-вълнуващия проект в България, да растете и да се развивате, изпратете Вашата автобиография.

КАНДИДАТСТВАЙ

Оператор на ротационен телехендлер

ЗАДЪЛЖЕНИЯ:

Осигурява и поддържа нормален режим на работа на машината;

Контролираш изправното състояние на работните органи, системите за управление, възлите и отговорните детайли на машината.

ИЗИСКВАНИЯ:

Свидетелство за управление на пътно строителна машина;

Опит на подобна позиция.

ПРЕДЛАГАМЕ:

Допълнителни социални стимули – Финансов бонус за раждане на дете, бонус “Препоръчан служител”

Постоянен трудов договор;

Осигуровки на реална заплата;

Осигурен транспорт до/от обекта;

Осигурено работно облекло.

Локация:

Офисът ни се намира в гр. София, обектът OKOL Lake Park е разположен в землището на с. Горни Окол, в района на яз.Искър.

Ако желаете да бъдете част от екипа, изпратете Вашата автобиография или се свържете с нас на 0889 27 76 80.

КАНДИДАТСТВАЙ

Не откривате подходяща позиция за Вас?

Изпратете ни Вашата отворена кандидатура и при подходяща свободна работна позиция, отговаряща на Вашите способности, ние ще се сврържем с Вас.

Изпрати ни CV

КандидатствайВсички документи ще бъдат обработвани съгласно изискванията на ЗЗЛД. Само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю.
Маркан Холдинг АД събира и обработва Вашите лични данни (Имена, електронен адрес и други данни, в зависимост от въведената информация), предоставени чрез тази форма, с цел извършване на администриране на вашата кандидатура и идентифицирането Ви.