0887 68 65 65 | info@okollakepark.bg

| |

Превръщаме ОКОЛ в пространство за уелнес и активен живот заедно с Атама и Technogym

Уелнесът и здравословният начин на живот несъмнено очертават доминираща съвременна тенденция. Заедно с Атама и Technogym разработихме цялостна Wellness концепция за ОКОЛ, базираща се на 32-годишния опит на компанията в проектирането, дизайна и оборудването на професионални и частни уелнес и фитнес зони.

Пространствата за спорт на закрито не са това, което бяха. Скучните хотелски фитнеси без прозорци и домашните уреди, които преимуществено изпълняват ролята на закачалка, вече са част от миналото. Докато фитнес означава само да се тренира, уелнесът е холистична практика, която включва упражнения, дизайн, атмосфера и обвързаност.

Иновативен италиански дизайн, част от Salone del Mobile и календара на Carine Roitfeld CR Fashion Book 2018

Новата реалност превърна дома в център на нашия лайфстайл – място, където работим, учим, спортуваме и общуваме. И все повече хора обособяват уелнес зона в дома си, за да поддържат форма у дома. Къщите по индивидуален проект в ОКОЛ не правят изключение и заедно предлагаме специално обмислени решения, подходящи за наличното пространство, интериорния стил и нуждите от тренировка.

Те включват линиите професионално оборудване ARTIS и SKILL LINE – най-модерното тренировъчно решение в най-добрите спортни центрове по целия свят, емблематичната дизайнерска серия Personal Line, проектирана от световно известния архитект и дизайнер Антонио Читерио, интелигентната бягаща пътека MYRUN .

Освен невероятен дизайн и качество без аналог, Technogym предлагат уреди с най-модерните иновации – екраните на сериите ARTIS и Personal Line са с революционната платформа Excite Live, където на разположение са виртуален треньор, множество програми и достъп до интернет. С новото приложение Technogym APP клиентът получава достъп до виртуални занимания и персонални програми за ефективна и забавна тренировка.

PULLMAN Power Fitness – Уелнес преживяване с невероятна гледка, ненадминато качество,
цифрови технологии и лекота на ползване

Фитнесът в 5* Pullman OKOL Golf Resort & SPA е най-активната част от СПА и Уелнес Центъра, разположена на последните два етажа. В него, сред иновативно дизайнерско оборудване, гостите на хотела и жителите на ОКОЛ ще постигат индивидуалните си спортни цели, ще поддържат форма и ще се забавляват.